Over ons

Waarom wachten tot je naar de hondenschool toe kan?
Als je nu online aan de slag kunt met oefeningen?

Er is behoefte aan ondersteuning aan huis, dit merken wij op de hondenschool in het bijzonder. Daar hebben wij ons platform dan ook op ingericht.

Er is een groeiende behoefte aan ondersteuning aan huis. Dat merken wij als hondenschool in het bijzonder. En ook wij gaan natuurlijk met de tijd mee. Daarom hebben wij ons online kanaal vernieuwd en zijn een samenwerking aangegaan met Flexteksten.nl. Er is gewerkt aan het verbeteren van de website, materialen en informatie. En ook de komende tijd staan er prachtige updates en vernieuwingen gepland.

De samenwerking die wij nu hebben is niet vanzelf gekomen. Na de lancering van het boek puppy praatjes waren wij het over een ding eens. Wij moesten meer doen voor onze klanten. En daarmee was de samenwerking geboren. Wij hopen je natuurlijk net als met het boek te verrassen en er samen voor te zorgen dat jij thuis ook aan de slag kan met natuurlijk een goed resultaat. Zien wij je snel online bij een van onze online cursussen?

300+ klanten hebben al gekozen voor het online platform!

Op dit moment volgen ruim 300 cursisten onze online trainingen. Dat is een ongekend succes als je het aan ons vraagt. Want dat betekend ook dat wij al meer dan 300 honden online les geven die elk op hun eigen manier de oefeningen hebben aangeleerd. Als je het ons vraagt kunnen wij alleen maar trots zijn op alles dat wij tot nu toe bereikt hebben.

Start vandaag nog met jouw online training

Klanten geven ons 5 van de 5 stemmen (bron: Facebook)

Schuiven naar boven