Voorpagina

Jouw online hondenschool, leren in je eigen tempo wanneer jij dat wil.

0 tevreden klanten gingen je al voor...!
Ben jij onze volgende klant?

Thuis trainen

In het gemak van uw eigen huis de trainingen volgen op het moment wanneer u dat wilt.

Onbeperkt terugkijken

Je kan de trainingen zovaak terugkijken als je wil. Je schaft de training eenmalig aan en je kan vervolgens de training zo vaak herhalen als nodig.

Feedback

U ontvangt feedback op de oefeningen van gediplomeerde instructeurs.

pakket

Naast mooie lespakketten hebben wij ook leuke spelpakketten of pakketten ter voorbereiding op een situatie zoals een baby op komst of een avond vol vuurwerk.

Maak kennis met onze online hondentrainingen

STAP IN DE WERELD VAN HONDENTRAINING

“Stap de wereld in van hondentraining en ontdek zelf hoe leuk het is om jouw kleine pup te zien opgroeien onder jouw begeleiding met onze hulp in handbereik!”

Een nieuwe pup, een nieuwe hond uit het asiel of misschien wel uit het buitenland? Een goede start is belangrijk! Wellicht ben je niet in de mogelijkheid om naar een hondenschool toe te gaan of zit er geen geschikte hondenschool bij jouw in de buurt? In dit geval is onze online training dé oplossing!

Veelgestelde vragen

Bij ons online pakket worden alle oefeningen stap voor stap voor gedaan. Daarnaast staan ook alle oefeningen duidelijk uitgeschreven in onze hand-out. De oefeningen die je leert via hond online ga je vervolgens ook buiten trainen en in bijvoorbeeld losloopgebieden. Daarnaast ontvang je een duidelijk socialisatie schema waarin we uitleggen wat je allemaal kan doen aan socialisatie.

Na aankoop van 1 van onze pakketten kan je direct inloggen via www.hond-online.nl met het wachtwoord die je zelf gekozen hebt. Je kan dus direct aan de slag

Na aankoop kan je Samantha Dijkstra (profiel foto paard) toevoegen als vriend. Vervolgens kan zei je dan toevoegen aan onze besloten pagina. Na het toevoegen kan je haar weer verwijderen als vriend.

Je mag altijd al je vragen stellen op onze besloten Facebook pagina en eventueel filmpjes toevoegen. Daarnaast mag je ook altijd je vragen mailen naar training@hond-online.nl je krijgt dan dezelfde dag nog antwoordt.

Samantha is de eigenaresse van hond online. Zei is gediplomeerd dierenartsassistente, kynologisch instructeur en gedragstherapeut. Hond online is bedacht om aan te bieden naast de reguliere groepscursussen die gegeven worden zodat klanten de oefeningen stap voor stap kunnen zien. Daarnaast is het ook leuk voor kinderen om te kijken hoe een oefening opgebouwd wordt.

Het spellenpakket bestaat uit 10 filmpjes waarin stap voor stap een hersenwerk spel voorgedaan wordt. Daarnaast staan er ook nog 20 hersenwerkjes uitgeschreven in ons handboek. Het spellenpakket wordt ook vaak ingezet bij gedragstherapie maar is ook erg leuk om kinderen verantwoordt (onder begeleiding ) te laten spelen met hun hond. Daarnaast versterkt hersenwerk ook gelijk de band tussen eigenaar en hond

Staat jouw vraag hier niet tussen? Neem contact met ons op door hier te klikken

Wat klanten van ons vinden!

Superhandig! Bedankt!
Ben pasker
Tiel
“Ze hebben veel kennis, alles word duidelijk uitgelegd en ze hebben veel aandacht!!”
Laure iwema
Utrecht
“Luna vond het geweldig! dankjewel ze vond het super leuk”
Arjan Groeneveld
Amersfoort
“Dankjewel Hond-Online. Heb Tygo alle basis kennis kunnen leren in de woonkamer!”
Kim Herder
Alkmaar
Schuiven naar boven